KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 201 kcal
  • 8 g fehérje
  • 9 g zsír
  • 22 g szénhidrát

Pecsétviaszgomba - revitalizál, relaxál, egyensúlyt ad

  • Elég a fáradtságból
  • Egészséges máj
  • Hagyományos kínai gyógyászat
További információ

Összetevők

6 adag

A magnézium-biszglicinát kitűnik hatékony felszívódásával és biohozzáférhetőségével

  • Elsőosztályú piaci termék
  • Elbánik a fáradtsággal
  • Görcsoldó
További információ
banner image

Elkészítés

1

Egy nagy fazékban forraljon vizet egy kis sóval.

2

Amíg felforr a víz, egy tálban keverje össze a túrót, a darát, a lisztet, az olajat és a tojást.

3

A tésztából formázzon golyókat, majd kanállal egyenként helyezze őket a forró vízbe, és addig főzze, amíg feljönnek a víz tetejére.

4

Az öntethez külön edényben forralja össze az áfonyát, a citromlevet, a vanília kivonatot és a mézet.

5

A kész gombócra öntse rá az öntetet, úgy tálalja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Lucie Domasová
22. február 2024

kiváló, csak egy tojást adtam hozzá, és a tészta még mindig ragacsos volt

Automatikus fordítás

nw8nmsgf5pprivaterelayappleidcom
17. november 2023

Tehát ez nem a megfelelő recept. Vékony paszta volt, amiből nem is csinálnék gnocchit, nemhogy valami gombócot. Nézegettem hasonló recepteket, és ez alapján kétszer annyi búzadarát tettem bele, vagyis nem 60 g-ot, hanem 180 g-ot. Utána 1 órára hűtőbe tettem hűlni, és csak ezután formáztam belőle gombócokat. Hűtőből kiszedve egy kanállal legalább egy kis galuskává lehetett formázni, de nem is dicsőség. Az íze sem igazán tetszett. Ezt a receptet nem ismétlem meg többet.

Automatikus fordítás

Értékelések_1387098
Barbora Polášková
20. augusztus 2023

Hiába tettem a tésztába kétszer annyi búzadarát, nem sikerült kerek gombócot készítenem, hanem óriási csomókat, amiket a kanálból egyenesen az edénybe engedtem, de így is nagyon ízlett a galuska. A szószt szederből készítettem egy kis szolamillal, hogy ne legyen leves és tökéletes lett. A recepthez még biztosan visszatérek 👍

Automatikus fordítás

Értékelések_1377682
banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit