
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hevítse a sütőt 180 °C-ra. Egy tálkában keverje össze a balzsamecetet a mézzel, olivaolajjal, rozmaringgal, a citromlével és a citromhéjjal, a sóval és a borssal.
Mossa meg a csirkét, és az elkészített öntetet alaposan dörzsölje bele a húsba, majd hagyja állni.
Hámozza meg a burgonyát és vágja negyedekre vagy szeletekre, a répát vágja karikára vagy hosszúkásra, a retket kefével tisztítsa le és vágja félbe, a koktélparadicsomot is vágja félbe, a brokkolit pedig szedje szét rózsákra.
A tepsit bélelje ki sütőpapírral, és helyezze rá az előkészített csirkét, majd tegye be az előmelegített sütőbe, és süsse arany színűre 170–180 °C-on (kb. 70–80 percig tart). Úgy 40 percnyi sütés után tegye a tepsibe a retket a répát és a burgonyát, 50 perc után a brokkolit, majd az utolsó 10 percre a cherry paradicsomot.
A megsült csirkét sült zöldséggel és egyéb más körettel is tálalhatja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
a tágabb család már "az én" hagyományos csirke receptemnek tartja ezt az ételt 😀😀 Többféle zöldségvariációban is megismételtem. minimális munka, sok ízlés.
Automatikus fordítás
sütés közben megsült a pác és félidőben cserélnem kellett a tepsit. A krumplit külön elkészítem. Kíváncsi vagyok, milyen legyen a narinada, milyen vastag legyen. ha megsütöm, remélem ízleni fog
Automatikus fordítás
Egyszerű és egészséges ebéd. Édes-savanyú ízkombináció. Ajánlom :-)
Automatikus fordítás