Zöldséges tatár
- 25 perc
- 0 perc
- Könnyű
- 2 adag
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 420 kcal
- 17 g fehérje
- 32 g zsír
- 13 g szénhidrát
Összetevők
Elkészítés
Mossa meg és hámozza meg a répát és a zellert, majd reszelje finomra.
Keverje össze a mandulával és a parmezán sajttal.
Egy másik tálban keverje össze az áttört fokhagymát, a szójaszószt, a mustárt és az olajat.
Keverje össze a két tál tartalmát. Ízlés szerint sózza, borsozza meg.
Az avokádót és a paradicsomot vágja kis kockákra.
Vegyen elő két tányért, és mindkettőre tegyen először a répás keverékből, majd a paradicsomból, és végül az avokádóból.
Tetszés szerint megszórhatja kedvelt gombafajtáival.
Legjobb teljes kiőrlésű péksüteménnyel tálalni.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal