
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Vágja a cukkinit vékony, tésztaszerű csíkokra és tegye őket félre (a közepét a magokkal ne használja fel).
Hámozza meg az avokádót és vegye ki a magját.
Mixelje össze az avokádót, mandulát, citromlevet, sót, bazsalikomot és 2 evőkanál olivaolajat.
A cukkini tésztát megpiríthatja egy serpenyőben. Hevítsen fel 1 evőkanál olivaolajat és kb. 3-4 percig pirítsa középfokozaton a cukkinit. Azonban nyersen is kiváló ízük van.
Keverje össze a cukkini tésztát az avokádó szósszal, ossza 3 részre és tálalhatja is.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Nem volt rossz. A szószhoz (illetve a keverés után keletkezett masszához) fokhagymát tettem, és egyből kicsit ízesebb lett. Szerintem klasszikus tésztával is jó lesz.
Automatikus fordítás