![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
Hevítsék a sütőt 180 °C-ra.
Tisztítsák meg a tököt, kanalazzák ki a magházát, majd vágják kisebb darabokra, az almát úgyszintén. Vágják a fokhagymát vékony szeletekre, a mogyoróhagymát apróra.
A sütőlapot fedjék le sütőpapírral, majd terítsék szét rajta a tök-, az alma- és a fokhagymaszeleteket.
Ezután locsoljanak rá 2 evőkanál olívaolajat és szórják meg kakukkfűvel.
Tegyék a sütőlapot az előmelegített sütőbe, majd süssék 170-180 °C-on kb. 35 percig.
Egy fazékban melegítsenek meg 2 evőkanál olívaolajat, tegyék rá a mogyoróhagymát, majd közepes lángon dinszteljék 5-7 percig.
Ezután tegyék rá a megsült tököt, az almát és a fokhagymát, öntsék rá az alaplevet, majd főzzék további 15 percig.
Ha megfőtt a leves, hagyják kissé kihűlni, ezután turmixolják össze botmixerrel.
Ízlés szerint sózzák, borsozzák meg, majd osszák a levest 6 tányérba és tálalják.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Nagyon jó
Automatikus fordítás
Annyira finom és egyben egészséges. Nagy elégedettség! 😍😍😍🙏🤩❤️
Automatikus fordítás