KeresésKeresésoznámeníBejelentésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Egy közepes méretű fazékban melegítsen fel 1 evőkanál napraforgóolajat, tegye rá az apróra vágott hagymát, és kis lángon dinsztelje üvegesre és habosra (kb. 2‑3 perc).

2

Majd öntse rá a zöldségalaplevet, és forralja fel. Ezután állítsa közepesre a lángot, tegye a borsót a fazékba, majd főzze 10 percig. Végül keverje a fazékba a tejszínt, és főzze még 5 percig.

3

A megfőtt levest botmixerrel turmixolja finomra, ízesítse sóval, borssal. A kész krémlevest 4 tányérba osztva tálalja.

TIPP
Ha van kéznél friss menta, egy kis maréknyit tegyen a levesbe, mielőtt összeturmixolná. Így a levesnek friss tavaszillata lesz. A levest díszíthetjük apróra vágott mentával, borsóval és egy kanál tejföllel is.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Veronika Kamenická
08. november 2023

Remek gyorsétel, amit mindenki szeret.

Automatikus fordítás

nw8nmsgf5pprivaterelayappleidcom
08. november 2023

Kiváló, abszolút gyors, biztosan megcsinálom máskor is

Automatikus fordítás

Lucie Martiniaková
27. október 2023

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit