Borsókrémleves bazsalikomos pesztóval
- 10 perc
- 20 perc
- Könnyű
- 3 adag
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 316 kcal
- 9 g fehérje
- 20 g zsír
- 25 g szénhidrát
Összetevők
Elkészítés
A hagymát és a krumplit vágja apró kockára.
Egy fazékban melegítse meg a napraforgóolajat, majd a hagymát és a krumplit dinsztelje aranybarnára közepes lángon.
A borsót öblítse le, tegye azt is a fazékba, és öntse rá az alaplevet. Takaréklángon főzze 15 percig, hogy a zöldség megpuhuljon.
Amíg fő a zöldség, készítse el a bazsalikomos pesztót. Turmixolja finomra a bazsalikomot, olivaolajat, fenyőmagot és a citromlevet. Ízlés szerint sózza, borsozza meg.
A zöldséget botmixerrel turmixolja finom krémmé. Tegyen bele sót, borsot és 2 evőkanál bazsalikomos pesztót. A maradék pesztóval díszítheti a levest.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Nagyon finom ❤️.
kitűnő leves, a bazsalikomos pestóban a citrom nagyon kitűnt és különlegessé tette a levest
Automatikus fordítás
Nagy! Felvettem a húslevest és szójatejszínt tettem a levesbe. Mňamka :)
Automatikus fordítás