KeresésKeresésoznámeníBejelentésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

A hagymát és a krumplit vágja apró kockára.

2

Egy fazékban melegítse meg a napraforgóolajat, majd a hagymát és a krumplit dinsztelje aranybarnára közepes lángon.

3

A borsót öblítse le, tegye azt is a fazékba, és öntse rá az alaplevet. Takaréklángon főzze 15 percig, hogy a zöldség megpuhuljon.

4

Amíg fő a zöldség, készítse el a bazsalikomos pesztót. Turmixolja finomra a bazsalikomot, olivaolajat, fenyőmagot és a citromlevet. Ízlés szerint sózza, borsozza meg.

5

A zöldséget botmixerrel turmixolja finom krémmé. Tegyen bele sót, borsot és 2 evőkanál bazsalikomos pesztót. A maradék pesztóval díszítheti a levest.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

jogscher
12. január 2024

Nagyon finom ❤️.

Értékelések_1470407
Anišipka
03. augusztus 2022

kitűnő leves, a bazsalikomos pestóban a citrom nagyon kitűnt és különlegessé tette a levest

Automatikus fordítás

Értékelések_1294556
PéťaT.
11. április 2022

Nagy! Felvettem a húslevest és szójatejszínt tettem a levesbe. Mňamka :)

Automatikus fordítás

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit