Borsókrémleves répával
- 8 perc
- 33 perc
- Könnyű
- 6 adag
Szereti a sárgaborsó mártást? Akkor biztosan ízleni fog Önnek borsólevesünk is sárgarépával. A borsó más zöldséggel kiegészítve és megfűszerezve megadja a leves igazi ízét.
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 171 kcal
- 8 g fehérje
- 10 g zsír
- 15 g szénhidrát
Összetevők
6 adag
Címkék
Elkészítés
1
Fazékban melegítsen meg 2 evőkanál napraforgóolajat, tegye bele az apróra vágott hagymát, majd dinsztelje közepes lángon 2–3 percig. Tegye hozzá az előfőzött borsót, és dinsztelje még 10 percig.
2
Öntse a fazékba az alaplevet, rakja bele a karikára vágott sárgarépát, az áttört fokhagyma gerezdeket, a majoránnát, és takarék lángon főzze, amíg a répa megpuhul (15–20 perc).
3
A megfőtt levest botmixerrel turmixolja össze, ízesítse sóval, borssal, ossza szét 6 tányérba, és minden adagot díszítsen tökmaggal.
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Nagyon élveztük
Automatikus fordítás
felső,
Automatikus fordítás