
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Fazékban melegítsen meg 2 evőkanál napraforgóolajat, tegye bele az apróra vágott hagymát, majd dinsztelje közepes lángon 2–3 percig. Tegye hozzá az előfőzött borsót, és dinsztelje még 10 percig.
Öntse a fazékba az alaplevet, rakja bele a karikára vágott sárgarépát, az áttört fokhagyma gerezdeket, a majoránnát, és takarék lángon főzze, amíg a répa megpuhul (15–20 perc).
A megfőtt levest botmixerrel turmixolja össze, ízesítse sóval, borssal, ossza szét 6 tányérba, és minden adagot díszítsen tökmaggal.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Nagyon élveztük
Automatikus fordítás
felső,
Automatikus fordítás