KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Közepes fazékban melegítsen meg egy kiskanál repceolajat, tegye rá a felszeletelt hagymát, majd mérsékelt lángon dinsztelje üvegesre (kb. 2–3 perc).

2

A habos hagymára öntse rá a zöldség alaplevet és forralja fel.

3

Tegye a fazékba a borsót, a lángot állítsa közepesre, és főzze a levest 10 percig.

4

Adja hozzá a tejszínt, majd főzze újabb 5 percig.

5

A megfőtt levest botmixerrel turmixolja simára.

6

Sózza, borsozza meg.

TIPP
Néhány mentalevelet vágjon nagyobb darabokra, és ezzel díszítse a levest. Díszítésként használhat még borsót és 12%-os tejszínt is.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

David L
26. szeptember 2022

Kiváló és nagyon egyszerű!

Automatikus fordítás cseh nyelvről

Šári .
15. szeptember 2022

Gyors és kiváló!!❤️

Automatikus fordítás cseh nyelvről

Pavla Krkošková
24. június 2022

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit