Céklakrémleves
- 15 perc
- 30 perc
- Közepesen nehéz
- 4 adag
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 188 kcal
- 6 g fehérje
- 4 g zsír
- 31 g szénhidrát
Összetevők
4 adag
Címkék
Elkészítés
1
Egy fazékban hevítse fel a napraforgóolajat.
2
Tegye rá az áttört fokhagymát, majd dinsztelje kb. 3 percig.
3
Tegye rá a feldarabolt céklát és a krumplit, majd pirítsa 5 percig.
4
Öntse rá az alaplevet, majd fedő alatt dinsztelje kb. 25 percig.
5
Dinsztelés közben készítse el a joghurtos mártást: egy tálkában keverje össze a joghurtot, 1 kiskanál köménymagot, a tormát és a koriandert, majd tegye a hűtőbe.
6
Ha megfőtt a cékla és a krumpli, botmixerrel turmixolja össze, sózza, borsozza meg. A kész levest a joghurt mártással tálalja.
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
A répát kedvelőknek mindenképpen remek recept, ajánlom.
Automatikus fordítás