
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Egy fazékban hevítse fel a napraforgóolajat.
Tegye rá az áttört fokhagymát, majd dinsztelje kb. 3 percig.
Tegye rá a feldarabolt céklát és a krumplit, majd pirítsa 5 percig.
Öntse rá az alaplevet, majd fedő alatt dinsztelje kb. 25 percig.
Dinsztelés közben készítse el a joghurtos mártást: egy tálkában keverje össze a joghurtot, 1 kiskanál köménymagot, a tormát és a koriandert, majd tegye a hűtőbe.
Ha megfőtt a cékla és a krumpli, botmixerrel turmixolja össze, sózza, borsozza meg. A kész levest a joghurt mártással tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
a leves kiváló, mindenképp ajánlom☺️
Automatikus fordítás