![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
Egy fazékban hevítse fel a napraforgóolajat.
Tegye rá az áttört fokhagymát, majd dinsztelje kb. 3 percig.
Tegye rá a feldarabolt céklát és a krumplit, majd pirítsa 5 percig.
Öntse rá az alaplevet, majd fedő alatt dinsztelje kb. 25 percig.
Dinsztelés közben készítse el a joghurtos mártást: egy tálkában keverje össze a joghurtot, 1 kiskanál köménymagot, a tormát és a koriandert, majd tegye a hűtőbe.
Ha megfőtt a cékla és a krumpli, botmixerrel turmixolja össze, sózza, borsozza meg. A kész levest a joghurt mártással tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
A répát kedvelőknek mindenképpen remek recept, ajánlom.
Automatikus fordítás