
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Egy nagyobb fazékban közepes lángon melegítsen meg 2 evőkanál olivaolajat.
Ha az olaj felforrósodott, tegye rá az apróra vágott hagymát, majd közepes lángon dinsztelje 2–3 percig.
Tegye a fazékba az apróra vágott krumplit, sárgarépát és petrezselymet, a szeletekre vágott gombát és a babérlevelet, majd dinsztelje közepes lángon 2–3 percig.
Ezután öntsön rá 1 l zöldség alaplevet, tegye bele a szárított gombát, majd sózza, borsozza meg. Tegyen a fazékra fedőt, állítsa takarékra a lángot, és fedő alatt főzze 23–26 percig.
Ha megpuhult a zöldség, szórjon a levesbe szárított majorannát, ízesítse sóval, borssal.
A kész levest 4 tányérba szétosztva tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Abszolút kiváló!! Csak a végére tettem extra nyomott fokhagymát. Pont a megfelelő ízt adta hozzá.
Automatikus fordítás