KeresésKeresésoznámeníBejelentésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Egy nagyobb fazékban közepes lángon melegítsen meg 2 evőkanál olivaolajat.

2

Ha az olaj felforrósodott, tegye rá az apróra vágott hagymát, majd közepes lángon dinsztelje 2–3 percig.

3

Tegye a fazékba az apróra vágott krumplit, sárgarépát és petrezselymet, a szeletekre vágott gombát és a babérlevelet, majd dinsztelje közepes lángon 2–3 percig.

4

Ezután öntsön rá 1 l zöldség alaplevet, tegye bele a szárított gombát, majd sózza, borsozza meg. Tegyen a fazékra fedőt, állítsa takarékra a lángot, és fedő alatt főzze 23–26 percig.

5

Ha megpuhult a zöldség, szórjon a levesbe szárított majorannát, ízesítse sóval, borssal.

6

A kész levest 4 tányérba szétosztva tálalja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Lucie Šubová
06. május 2023

Sandra Malon
17. november 2022

Elképesztő! Szárított gombát csak egy éjszakán át áztatva adok - azzal a vízzel is, amibe áztattam.

Automatikus fordítás cseh nyelvről

qgttmjks4h@privaterelay.appleid.com
29. szeptember 2022

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit