KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 203 kcal
  • 6 g fehérje
  • 8 g zsír
  • 25 g szénhidrát

Sosem volt a szépségnek jobb íze! Fogadjunk a kollagénre

  • Fiatal bőr
  • Gyönyörű haj
  • Erős körmök
További információ

Összetevők

4 adag

Tegye élettelivé a bőrét, legyen újra magabiztos! Fogadjunk a kollagénre

  • Ragyogó bőr
  • Gyönyörű haj
  • Egészséges ízületek
További információ

Címkék

banner image

Elkészítés

1

Egy nagyobb fazékban közepes lángon melegítsen meg 2 evőkanál olivaolajat.

2

Ha az olaj felforrósodott, tegye rá az apróra vágott hagymát, majd közepes lángon dinsztelje 2–3 percig.

3

Tegye a fazékba az apróra vágott krumplit, sárgarépát és petrezselymet, a szeletekre vágott gombát és a babérlevelet, majd dinsztelje közepes lángon 2–3 percig.

4

Ezután öntsön rá 1 l zöldség alaplevet, tegye bele a szárított gombát, majd sózza, borsozza meg. Tegyen a fazékra fedőt, állítsa takarékra a lángot, és fedő alatt főzze 23–26 percig.

5

Ha megpuhult a zöldség, szórjon a levesbe szárított majorannát, ízesítse sóval, borssal.

6

A kész levest 4 tányérba szétosztva tálalja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Eva Zlámalíková
03. március 2024

Dina Macků
14. január 2024

Abszolút kiváló!! Csak a végére tettem extra nyomott fokhagymát. Pont a megfelelő ízt adta hozzá.

Automatikus fordítás

Lucie Šubová
06. május 2023

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit