
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Egy nagyobb fazékban melegítsenek meg 4 evőkanál olívaolajat.
Tegyék rá az apróra vágott hagymát, majd közepes lángon dinszteljék 2-3 percig.
Mindezt hintsék meg teljes kiőrlésű liszttel és keverjék meg.
Majd állítsák közepesre a lángot, tegyék a fazékba a füstölt paprikát és a szerecsendiót. Öntsék rá a zöldségalaplevet, majd tegyék a fazékba a csicseriborsót és a babot. 10-15 percig hagyják főni.
Szórják rá a bulgurt, majd fedő alatt főzzék közepes lángon még 10 percig. Ezután öntsék hozzá a zabtejszínt.
Végül turmixolják össze a levest és ízesítsék sóval, borssal.
A kész levest osszák szét 4 tányérba, és minden adagot szórjanak meg friss petrezselyemlevéllel.
* A bulgur előfőzött, tört, teljes kiőrlésű búza, jellegzetes mogyoróízzel. Könnyen emészthető és jól hozzáférhető.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
a legjobb leves, amit főztem 18 évem alatt! hozzáadott fagyasztott zöldségek😄
Automatikus fordítás
Bulgur helyett amaránttal sűrítve, nagyon sűrű állagú, vízzel hígítottam
Automatikus fordítás
A kedvencem, imádom
Automatikus fordítás