KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 230 kcal
  • 10 g fehérje
  • 5 g zsír
  • 36 g szénhidrát

A magnézium-biszglicinát kitűnik hatékony felszívódásával és biohozzáférhetőségével

  • Elsőosztályú piaci termék
  • Elbánik a fáradtsággal
  • Görcsoldó
További információ

Összetevők

4 adag

Sosem volt a szépségnek jobb íze! Fogadjunk a kollagénre

  • Fiatal bőr
  • Gyönyörű haj
  • Erős körmök
További információ
banner image

Elkészítés

1

Tegyen a fazékba egy evőkanál olivaolajat, melegítse meg, majd dinsztelje meg rajta az apróra vágott mogyoróhagymát és az áttört fokhagymát.

2

Tegye rá a megmosott, meghámozott, kockára vágott répát és zellert, majd öntse rá az alaplevet, tegye bele a szeletelt konzerv paradicsomot, a tamarit és az előfőzött csicseriborsót, keverje össze, majd 10 percig hagyja fedő alatt főni.

3

A kész levest tésztával, tejföllel és durvára vágott bazsalikommal tálalja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

q2wqpmnny7privaterelayappleidcom
30. január 2024

Remek 🥰

Automatikus fordítás

SylvieA
20. január 2024

Finom, egyszerű és gyors leves! A zöldségeket tovább kellett főznem, hogy megpuhuljanak, és ízlés szerint fűszerkeveréket tettem bele köménnyel és kurkumával. Férj és lánya füle mögött nyalták egymást. :)

Automatikus fordítás

tcp9sm75cbprivaterelayappleidcom
18. január 2024

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit