KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Egy fazékban, közepes lángon, melegítsen meg egy kevőkanál olivaolajat.

2

3-4 percig dinsztelje rajta az apróra vágott hagymát.

3

Majd tegye rá a 2 gerezd áttört fokhagymát, a köményt, a curryt, és dinsztelje 2 percig.

4

A megdinsztelt fűszerekhez adja hozzá a megtisztított, kockára vágott batátát.

5

Ezután öntse rá az alaplevet, és fedő alatt főzze 15—20 percig, amíg a batáta megpuhul.

6

Ha a leves megfőtt, vegye le a tűzről, hagyja kissé kihűlni, majd botmixerrel vagy asztali turmix-szal turmixolja finomra. Sóval, borssal ízesítse, végül keverje hozzá a kókusztejet.

TIPP
Mi a levest szárított chilivel, egy kanál kókusztejjel, és apróra vágott répával díszítettük.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Karolina Skalska
27. március 2024

Az ízek tökéletes kombinációja. Változtattam az arányokon, mert túl vastag volt. 400 g édesburgonyához 1 liter húslevest használtam. Teljes kiőrlésű kenyér krutonnal finom.

Automatikus fordítás

Értékelések_1314738
Lucie Domasová
03. március 2024

kiváló

Automatikus fordítás

6z6s8wfgs8privaterelayappleidcom
19. január 2024

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit