
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált kollagén citromos ízesítéssel

Egy fazékban, közepes lángon, melegítsen meg egy kevőkanál olivaolajat.
3-4 percig dinsztelje rajta az apróra vágott hagymát.
Majd tegye rá a 2 gerezd áttört fokhagymát, a köményt, a curryt, és dinsztelje 2 percig.
A megdinsztelt fűszerekhez adja hozzá a megtisztított, kockára vágott batátát.
Ezután öntse rá az alaplevet, és fedő alatt főzze 15—20 percig, amíg a batáta megpuhul.
Ha a leves megfőtt, vegye le a tűzről, hagyja kissé kihűlni, majd botmixerrel vagy asztali turmix-szal turmixolja finomra. Sóval, borssal ízesítse, végül keverje hozzá a kókusztejet.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Remek leves
Automatikus fordítás
.
Automatikus fordítás
Kiváló. Csináltam sütőtökből és sárgarépából egy változatot, tettem bele apróra vágott chili paprikát, hagymával párolt gombát, apró kockákra vágott burgonyát, és finom.
Automatikus fordítás