Gombaleves
- 20 perc
- 40 perc
- Könnyű
- 6 adag
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 98 kcal
- 3 g fehérje
- 5 g zsír
- 10 g szénhidrát
Összetevők
Címkék
Elkészítés
Hámozza meg az újhagymát, a csiperkegombát és a krumplit, majd mossa meg. Az újhagymát vágja apróra, a gombát szeletekre, a krumplit pedig kockákra.
Egy fazékben melegítse meg az olivaolajat, majd közepes lángon dinsztelje meg rajta az apróra vágott hagymát (1–2 perc).
Tegye rá a gombát, majd közepes lángon pirítsa 5 percig.
Ezután öntse rá az alaplevet, majd tegye bele a krumplit. A fazekat fedje le, és közepes lángon főzze 20 percig, hogy a krumpli megpuhuljon.
Utána öntse rá a tejszínt és a tejet, majd főzze további 10 percig.
Végül vegye le a levest a tűzhelyről, és botmixerrel turmixolja össze.
Sózza, borsozza meg, rakjon bele köménymagot, azután tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
kiváló
Automatikus fordítás
Kiváló, ha nem tudom, a leves mindig megmenti.
Automatikus fordítás
A lányommal készítettem és KIVÁLÓ.Igazán szuper recept, biztosan főzni fogjuk még.😉
Automatikus fordítás