KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 159 kcal
  • 6 g fehérje
  • 5 g zsír
  • 22 g szénhidrát

Sosem volt a szépségnek jobb íze! Fogadjunk a kollagénre

  • Fiatal bőr
  • Gyönyörű haj
  • Erős körmök
További információ

Összetevők

4 adag

Pecsétviaszgomba - revitalizál, relaxál, egyensúlyt ad

  • Elég a fáradtságból
  • Egészséges máj
  • Hagyományos kínai gyógyászat
További információ
banner image

Elkészítés

1

Egy fazékban közepes lángon melegítsen meg 1 evőkanál olivaolajat, dinsztelje meg rajta a hagymát, a fokhagymát, a csilipaprikát és a gyömbért.

2

Szórja rá a zabpelyhet és a paradicsomot, majd öntse rá a zöldség alaplevet, forralja fel és főzze 15 percig közepes lángon.

3

Azután vegye le a tűzről a fazekat, tegye bele a joghurtot és turmixolja össze.

4

A kész levest ízesítse sóval, borssal, majd tálalja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Klára Spáčilová
04. szeptember 2024

Kiváló, fűszerezésnek tettem bele egy csipet fahéjat és olasz fűszernövényeket is (a chilit kihagytuk). A húslevest vízzel és húslevessel helyettesítjük. A zabpelyhet nem kell finomra darálni - én úgyis keverem, még a klasszikusokat is.

Automatikus fordítás

KamilaT
17. július 2023

Kiváló leves, csak legközelebb kicsit kevesebb chilit teszek bele :-D

Automatikus fordítás

Értékelések_1242429
ashy.bird
28. március 2023

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit