
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Vágja az újhagymát apróra. A répát hámozza meg, hosszában vágja félbe, majd szeletelje fel.
Fazékban engedje fel a kókuszolajat, és kis lángon dinsztelje meg rajta az újhagymát.
Tegye hozzá a gyömbért, kisvártatva a répát, majd pirítsa kb. 10 percig.
Ezután az egészet öntse fel a zöldség alaplével, fedje le a fazekat és forralja fel a tartalmát. Közepes lángon főzze, amíg a répa megpuhul (kb.25 perc).
Vegye le a tűzről e levest és hagyja kissé kihűlni, majd botmixerrel turmixolja össze.
Az összeturmixolt levest sózza, borsozza meg és öntse hozzá a narancs levét.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Nahát! Gyakrabban fogom készíteni <3, repceolajat használtam és szárított rozmaringgal ízesítettem és nagyon jó lett!
Automatikus fordítás
Kiváló enyhe leves, narancslé nem volt, de anélkül is kiváló volt.
Automatikus fordítás