![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
Egy fazékban melegítsen meg 2 evőkanál olajat, tegye rá az apróra vágott hagymát és dinsztelje meg.
Majd tegye rá a karikára vágott retket és 5 percig pirítsa.
Hámozza meg a krumplit, majd vágja kockára, és tegye a fazékba a retekre.
Az egészet pirítsa még 5 percig, öntse rá az alaplevet, fedje le és főzze meg.
Főzze 20-25 percig, hogy a krumpli megpuhuljon.
Majd hagyja kihűni a levest, botmixerrel turmixolja össze, finomítsa tejszínnel, és tálalás előtt hintse meg apróra vágott kaporral.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Remek leves, ami még a tradicionális szlovák ételeket készítő édesanyámat is meglepte. Nem változtattam semmit, mindent a recept szerint.
Automatikus fordítás
Kiváló. Provance-i fűszernövényeket tettem bele, hogy kicsit markánsabb íze legyen.
Automatikus fordítás
Meglepően kiváló. Mindig sok retek van egyszerre. Jó recept nagyobb mennyiség feldolgozásához 👍🏻😊
Automatikus fordítás