Kuszkuszos zöldségleves
- 20 perc
- 20 perc
- Könnyű
- 4 adag
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 230 kcal
- 6 g fehérje
- 8 g zsír
- 33 g szénhidrát
Összetevők
Elkészítés
A mogyoróhagymát vágják apróra, a répát hámozzák meg és vágják karikára, a zellert reszeljék durvára.
Egy fazékban melegítsék meg az olívaolajat, tegyék rá a mogyoróhagymát, és dinszteljék közepes lángon 2 percig.
A mogyoróhagymára tegyék rá a 3 gerezd áttört fokhagymát, majd dinszteljék további 2 percig. Tegyék hozzá a répát, a zellert, és további 10 percig pirítsák.
Öntsék rá az 1,5 l zöldségalaplevet, majd tegyék bele a brokkolit, a karfiolt és a kuszkuszt, ezután főzzék további 5 percig.
Végül ízesítsék sóval, borssal, petrezselyemlevéllel. A kész levest osszák szét 4 tányérba, és friss petrezselyemmel tálalják.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Kiváló! Remixeltem a gyerekeknek és nagyon jó 🙌🏼
Automatikus fordítás
5*. Nagyon finom.