KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 230 kcal
  • 6 g fehérje
  • 8 g zsír
  • 33 g szénhidrát

Tegye élettelivé a bőrét, legyen újra magabiztos! Fogadjunk a kollagénre

  • Ragyogó bőr
  • Gyönyörű haj
  • Egészséges ízületek
További információ

Összetevők

4 adag

Sosem volt a szépségnek jobb íze! Fogadjunk a kollagénre

  • Fiatal bőr
  • Gyönyörű haj
  • Erős körmök
További információ
banner image

Elkészítés

1

A mogyoróhagymát vágják apróra, a répát hámozzák meg és vágják karikára, a zellert reszeljék durvára.

2

Egy fazékban melegítsék meg az olívaolajat, tegyék rá a mogyoróhagymát, és dinszteljék közepes lángon 2 percig.

3

A mogyoróhagymára tegyék rá a 3 gerezd áttört fokhagymát, majd dinszteljék további 2 percig. Tegyék hozzá a répát, a zellert, és további 10 percig pirítsák.

4

Öntsék rá az 1,5 l zöldségalaplevet, majd tegyék bele a brokkolit, a karfiolt és a kuszkuszt, ezután főzzék további 5 percig.

5

Végül ízesítsék sóval, borssal, petrezselyemlevéllel. A kész levest osszák szét 4 tányérba, és friss petrezselyemmel tálalják.

TIPP
Kuszkusz helyett teljes kiőrlésű tésztát is tehetnek a levesbe.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Brožovi
30. december 2023

Kiváló! Remixeltem a gyerekeknek és nagyon jó 🙌🏼

Automatikus fordítás

Czakó55
07. március 2023

5*. Nagyon finom.

Jaroslava1
23. február 2023

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit