![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
A babot a leves elkészítése előtt legalább 3 órával áztassa be. Legjobb azonban a főzés előtt napon beáztatni.
Ha előkészítette a babot, dinsztelje meg napraforgón az apróra vágott hagymát, majd tegye hozzá a vékony szeletekre vágott fokhagymát, végül a curryt, a köménymagot és a csilipaprikát, majd dinsztelje még kb. 2 percig.
Ezután öntse rá a főzőlevet, tegye bele a leszűrt babot, majd az egészet forralja fel. Közepes lángon főzze kb. 50 percig.
A kész levest sózza, borsozza meg, majd friss korianderrel tálalja. A leves sűrű, ezért ha ízlése úgy kívánja, főzzön bele még egy kis vizet.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Kiváló leves, tettem hozzá majoránnát és füstölt paprikát és olyan volt az íze, mint a kolbásznak.. nam, háromszor csináltam már
Automatikus fordítás
Biztos gyakrabban fogom csinálni, friss koriander helyett csak a gulokokban volt, amit összetörtem és a végén tettem hozzá, a tetejére pedig petrezselymet. uuuzasna chut.🥰
Automatikus fordítás