KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

A babot a leves elkészítése előtt legalább 3 órával áztassa be. Legjobb azonban a főzés előtt napon beáztatni.

2

Ha előkészítette a babot, dinsztelje meg napraforgón az apróra vágott hagymát, majd tegye hozzá a vékony szeletekre vágott fokhagymát, végül a curryt, a köménymagot és a csilipaprikát, majd dinsztelje még kb. 2 percig.

3

Ezután öntse rá a főzőlevet, tegye bele a leszűrt babot, majd az egészet forralja fel. Közepes lángon főzze kb. 50 percig.

4

A kész levest sózza, borsozza meg, majd friss korianderrel tálalja. A leves sűrű, ezért ha ízlése úgy kívánja, főzzön bele még egy kis vizet.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Amelli bous
12. február 2024

Kiváló leves, tettem hozzá majoránnát és füstölt paprikát és olyan volt az íze, mint a kolbásznak.. nam, háromszor csináltam már

Automatikus fordítás

Értékelések_1180656
Anišipka
27. április 2022

Biztos gyakrabban fogom csinálni, friss koriander helyett csak a gulokokban volt, amit összetörtem és a végén tettem hozzá, a tetejére pedig petrezselymet. uuuzasna chut.🥰

Automatikus fordítás

Értékelések_1294556
Silvie Payen
08. február 2022

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit