
Teljes készlet Jókat eszünk

A babot a leves elkészítése előtt legalább 3 órával áztassa be. Legjobb azonban a főzés előtt napon beáztatni.
Ha előkészítette a babot, dinsztelje meg napraforgón az apróra vágott hagymát, majd tegye hozzá a vékony szeletekre vágott fokhagymát, végül a curryt, a köménymagot és a csilipaprikát, majd dinsztelje még kb. 2 percig.
Ezután öntse rá a főzőlevet, tegye bele a leszűrt babot, majd az egészet forralja fel. Közepes lángon főzze kb. 50 percig.
A kész levest sózza, borsozza meg, majd friss korianderrel tálalja. A leves sűrű, ezért ha ízlése úgy kívánja, főzzön bele még egy kis vizet.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Nagyon jó, még nyáron is hidegen és koriander nélkül (aszalt majorannát ajánlok) Határozottan jobb, mint a normál lencse, kiváló ízű❤️👍
Automatikus fordítás cseh nyelvről
Biztos gyakrabban fogom csinálni, friss koriander helyett csak a gulokokban volt, amit összetörtem és a végén tettem hozzá, a tetejére pedig petrezselymet. uuuzasna chut.🥰
Automatikus fordítás szlovák nyelvről