KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 203 kcal
  • 13 g fehérje
  • 6 g zsír
  • 24 g szénhidrát

Sosem volt a szépségnek jobb íze! Fogadjunk a kollagénre

  • Fiatal bőr
  • Gyönyörű haj
  • Erős körmök
További információ

Összetevők

4 adag

Hidratálás és fiatalítás minden korttyal! Fogadjunk a kollagénre

  • A ráncok ellen
  • Segít a cellulitiszen
  • Remek íz, semmi halszag
További információ
banner image

Elkészítés

1

A babot a leves elkészítése előtt legalább 3 órával áztassa be. Legjobb azonban a főzés előtt napon beáztatni.

2

Ha előkészítette a babot, dinsztelje meg napraforgón az apróra vágott hagymát, majd tegye hozzá a vékony szeletekre vágott fokhagymát, végül a curryt, a köménymagot és a csilipaprikát, majd dinsztelje még kb. 2 percig.

3

Ezután öntse rá a főzőlevet, tegye bele a leszűrt babot, majd az egészet forralja fel. Közepes lángon főzze kb. 50 percig.

4

A kész levest sózza, borsozza meg, majd friss korianderrel tálalja. A leves sűrű, ezért ha ízlése úgy kívánja, főzzön bele még egy kis vizet.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Terka Najbertová
02. április 2025

Amelli bous
12. február 2024

Kiváló leves, tettem hozzá majoránnát és füstölt paprikát és olyan volt az íze, mint a kolbásznak.. nam, háromszor csináltam már

Automatikus fordítás

Értékelések_1180656
Anišipka
27. április 2022

Biztos gyakrabban fogom csinálni, friss koriander helyett csak a gulokokban volt, amit összetörtem és a végén tettem hozzá, a tetejére pedig petrezselymet. uuuzasna chut.🥰

Automatikus fordítás

Értékelések_1294556
banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit