
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Egy fazékban közepes lángon melegítsenek meg 2 evőkanál olívaolajat.
Tegyék a fazékba az apróra vágott mogyoróhagymát, majd dinszteljék közepes lángon 5-7 percig. Tegyék a mogyoróhagymához az áttört fokhagymát, majd dinszteljék még 1 percig.
Állítsák kicsire a lángot, majd tegyék a fazékba a paradicsomot és az 500 ml zöldségalaplevet, sót és borsot, majd főzzék a levest 30 percig.
Végül turmixolják össze. Ha elkészült, osszák szét 4 tányérba és friss bazsalikomlevéllel díszítve tálalják.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Kiváló 🤤🍅
Automatikus fordítás
Kiváló, gyors 👍🏻 tettem bele libeceket, új fűszereket, babérlevelet... nam 😁
Automatikus fordítás