![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
Egy fazékban közepes lángon melegítsenek meg 2 evőkanál olívaolajat.
Tegyék a fazékba az apróra vágott mogyoróhagymát, majd dinszteljék közepes lángon 5-7 percig. Tegyék a mogyoróhagymához az áttört fokhagymát, majd dinszteljék még 1 percig.
Állítsák kicsire a lángot, majd tegyék a fazékba a paradicsomot és az 500 ml zöldségalaplevet, sót és borsot, majd főzzék a levest 30 percig.
Végül turmixolják össze. Ha elkészült, osszák szét 4 tányérba és friss bazsalikomlevéllel díszítve tálalják.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Kiváló, gyors 👍🏻 tettem bele libeceket, új fűszereket, babérlevelet... nam 😁
Automatikus fordítás
Nagyon jó. Chilit és búzadarát adtam hozzá.
Automatikus fordítás
nagyon jó
Automatikus fordítás