Petrezselymes póréhagymaleves burgonyával
- 15 perc
- 25 perc
- Könnyű
- 4 adag
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 99 kcal
- 3,5 g fehérje
- 1,9 g zsír
- 16,7 g szénhidrát
Összetevők
Címkék
Elkészítés
Hámozza meg a hagymát és a burgonyát, tisztítsa meg a petrezselymet. Vágja fel valamennyi zöldséget – a hagymát és a petrezselymet apróra, a burgonyát kockára, a póréhagymát karikára.
Egy fazékban melegítse meg az olajat, tegye rá a hagymát, a petrezselymet és a burgonyát, és közepes lángon pirítsa 5 percig.
Tegye hozzá a felvágott póréhagymát és pirítsa újabb 5 percig.
Öntse rá a levesalapot, tegye hozzá a kakukkfüvet, a sót és a borsot. Forralja fel, és kis lángon főzze puhára a burgonyát (15 perc).
Vegyen elő még egy fazekat, és főzés után öntse át leves felét. Kézi mixerrel turmixolja össze, majd öntse vissza a leves másik feléhez.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Meglepődtem, milyen finom a leves! Hozzáadtam még egy rántottát, de nem volt rá szükség. Amúgy elég vastag volt. Már alig várom, hogy újra főzhessem. Az egész családnak ízlett👍
Automatikus fordítás
Nagyon ízlett:)))
Automatikus fordítás
A legjobb sertéshúsleves, amit valaha ittam. többször főzök.
Automatikus fordítás