KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 169 kcal
  • 7 g fehérje
  • 6 g zsír
  • 22 g szénhidrát

Hatékony és biztonságos étrend-kiegészítő a 100%-os napi tápanyag felszívódáshoz

  • Segíti a regenerálódást
  • Migrénoldó
  • Több mint ezer hozzászólás
További információ

Összetevők

4 adag

A magnézium-biszglicinát kitűnik hatékony felszívódásával és biohozzáférhetőségével

  • Elsőosztályú piaci termék
  • Elbánik a fáradtsággal
  • Görcsoldó
További információ

Címkék

banner image

Elkészítés

1

Egy fazékban 1 evőkanál olaivaolajon dinsztelje meg az apróra vágott újhagymát és a mogyoróhagymát.

2

Tegye hozzá a spenót átmosott leveleit, majd dinsztelje kb. 5 percig.

3

Öntse rá az alaplevet, fedje le, és hagyja 10 percig főni.

4

10 perc után vegye le a tűzről, nyomja bele a 3 gerezd fokhagymát, majd botmixerrel turmixolja finomra.

5

Ízesítse a levest sóval, borssal, és selymesítse szójatejszínnel.

6

Tükörtojással vagy füstölt lazaccal lehet például tálalni.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

patriksoukalgogmailcom
26. február 2024

kata.stepi
18. október 2023

Mira Sabova
19. július 2023

Remek ízű leves. Nagyon nagyra értékelem a fűszerek és gyógynövények választékát ezekben a receptekben, mivel nem jut eszembe, hogy melyiket használhatom. Megint ez is nagyon gyorsan elmúlt.

Automatikus fordítás

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit