
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Tisztítsa meg valamennyi zöldséget. A répát és a mogyoróhagymát vágja kisebb darabokra.
Egy fazékba öntse bele a zöldség alaplevet, tegye bele a karfiolt, a szeletelt répát, a mogyoróhagymát és a paradicsom konzervet. Forralja fel, fedje le a fazekat, majd főzze 15 percig kislángon.
Tegye bele a babot, és az egészet főzze még 10 percig. Ezután vegye le a tűzről a fazekat, és kissé hagyja kihűlni a levest.
Ezután a fazék tartalmát turmixolja simára, ízesítse sóval, borssal és áttört fokhagymával.
A kész levest 4 adagra osztva tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
A leves gyors, egyszerű és sűrű. Füstölt fűszerpaprikát, chilit és citromlevet tettem hozzá fűszerezésnek, finom.
Automatikus fordítás
Teljesen nagyszerű! Új kedvencem!
Automatikus fordítás
Nagyon finom mexikói leves. Adtam hozzá egy kis chilit is
Automatikus fordítás