KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Tisztítsa meg valamennyi zöldséget. A répát és a mogyoróhagymát vágja kisebb darabokra.

2

Egy fazékba öntse bele a zöldség alaplevet, tegye bele a karfiolt, a szeletelt répát, a mogyoróhagymát és a paradicsom konzervet. Forralja fel, fedje le a fazekat, majd főzze 15 percig kislángon.

3

Tegye bele a babot, és az egészet főzze még 10 percig. Ezután vegye le a tűzről a fazekat, és kissé hagyja kihűlni a levest.

4

Ezután a fazék tartalmát turmixolja simára, ízesítse sóval, borssal és áttört fokhagymával.

5

A kész levest 4 adagra osztva tálalja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Kristýnka Svobodová
14. szeptember 2022

Nagyon finom mexikói leves. Adtam hozzá egy kis chilit is

Automatikus fordítás cseh nyelvről

Anišipka
31. május 2022

az összes hozzávaló összekeverésével egy teljesen egyedi és kiegyensúlyozott íz jött létre, tökéletes 🥰

Automatikus fordítás szlovák nyelvről

Lindula
26. február 2022

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit