Zöldséges bableves
- 10 perc
- 25 perc
- Könnyű
- 4 adag
Ha kedveli a vegyes leveseket, akkor ezt ki kell próbálnia! Bableves receptünk azt mutatja, hogy jobb lehet, mint bármelyik elődje. Nincs jobb ugyanis a friss zöldségnél.
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 155 kcal
- 9 g fehérje
- 1 g zsír
- 25 g szénhidrát
Összetevők
4 adag
Címkék
Elkészítés
1
Tisztítsa meg valamennyi zöldséget. A répát és a mogyoróhagymát vágja kisebb darabokra.
2
Egy fazékba öntse bele a zöldség alaplevet, tegye bele a karfiolt, a szeletelt répát, a mogyoróhagymát és a paradicsom konzervet. Forralja fel, fedje le a fazekat, majd főzze 15 percig kislángon.
3
Tegye bele a babot, és az egészet főzze még 10 percig. Ezután vegye le a tűzről a fazekat, és kissé hagyja kihűlni a levest.
4
Ezután a fazék tartalmát turmixolja simára, ízesítse sóval, borssal és áttört fokhagymával.
5
A kész levest 4 adagra osztva tálalja.
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Teljesen nagyszerű! Új kedvencem!
Automatikus fordítás
Nagyon finom mexikói leves. Adtam hozzá egy kis chilit is
Automatikus fordítás
az összes hozzávaló összekeverésével egy teljesen egyedi és kiegyensúlyozott íz jött létre, tökéletes 🥰
Automatikus fordítás