
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Hevítsék a sütőt 190 °C-ra.
Egy mélyebb serpenyőben melegítsék meg az olívaolajat, tegyék rá az apróra vágott hagymát, majd dinszteljék rajta a marhahúst 3 percig, közepes lángon.
Tegyék a serpenyőbe a megtisztított, karikára vágott répát, petrezselymet, paprikát, póréhagymát és paradicsomot, ezután öntsenek rá 200 ml vizet.
Tegyék a serpenyőt lefedve az előmelegített sütőbe, és süssék kb. 45 percig 180-190 °C-on.
Ha megsült, hagyják kihűlni, majd tegyék át a mixerbe és turmixolják finomra.
Ezután ízesítsék sóval, borssal, és tegyék hozzá a 2 gerezd áttört fokhagymát.
A teljes kiőrlésű kenyérszeleteket szárazon pirítsák meg, majd kenjék meg a kész körözöttel és tálalják.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
ez egy nagyon jó recept...
Automatikus fordítás