KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 151 kcal
  • 5 g fehérje
  • 11 g zsír
  • 8 g szénhidrát

Hatékony és biztonságos étrend-kiegészítő a 100%-os napi tápanyag felszívódáshoz

  • Segíti a regenerálódást
  • Migrénoldó
  • Több mint ezer hozzászólás
További információ

Összetevők

4 adag

Hidratálás és fiatalítás minden korttyal! Fogadjunk a kollagénre

  • A ráncok ellen
  • Segít a cellulitiszen
  • Remek íz, semmi halszag
További információ
banner image

Elkészítés

1

A hagymát hámozza meg és vágja apróra. Egy fazékban melegítsen fel 2 evőkanál olívaolajat, tegye rá az apróra vágott hagymát, és dinsztelje kb. 5 percig közepes lángon.

2

Ezalatt törje át a fokhagymát, majd az 5 perc letelte után tegye a fazékba, és dinsztelje további 1 percig. Öntse a fazékba a zöldségalaplevet, tegye bele a brokkolirózsákat, és közepes lángon főzze még 10‑15 percig.

3

A megfőtt levest sózza, borsozza meg, vegye le a lángról, üsse bele a tojást, és azonnal turmixolja össze botmixerrel.

4

A kész levest tányérokba szétosztva tálalja.

TIPP
Színesítse levesét teljes kiőrlésű krutonnal: vágjon kockákra 2 szelet teljes kiőrlésű toastkenyeret, majd száraz serpenyőben, közepes lángon pirítsa aranybarnára (kb. 5‑10 perc).
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Zuzana Pataky
05. augusztus 2024

A legfinomabb brokkoli, a sűrűsége közepes brokkolival abszolút elsőrangú, és ez történt velem először 😊 Még a nem leves gyerekeim is hozzátették, és ez a legnagyobb megtiszteltetés.

Automatikus fordítás

Lotti 2
09. július 2024

isteni

Google Reviews
10. május 2024

google@prudek.com

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit