
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

A hagymát hámozza meg és vágja apróra. Egy fazékban melegítsen fel 2 evőkanál olívaolajat, tegye rá az apróra vágott hagymát, és dinsztelje kb. 5 percig közepes lángon.
Ezalatt törje át a fokhagymát, majd az 5 perc letelte után tegye a fazékba, és dinsztelje további 1 percig. Öntse a fazékba a zöldségalaplevet, tegye bele a brokkolirózsákat, és közepes lángon főzze még 10‑15 percig.
A megfőtt levest sózza, borsozza meg, vegye le a lángról, üsse bele a tojást, és azonnal turmixolja össze botmixerrel.
A kész levest tányérokba szétosztva tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Igazán remek recept. A hagymához tettem egy finomra vágott brokkoliszárat is. A tojásból a hab rövid forralás után eltűnt.
Automatikus fordítás
Szuper recept 👍
Automatikus fordítás