
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Egy mélyebb serpenyőben melegítsék meg az olívaolajat, és közepes lángon dinszteljék rajta az apróra vágott mogyoróhagymát 5-7 percig.
Majd tegyék takarékra a lángot, tegyék hozzá a 2 gerezd áttört fokhagymát, és dinszteljék még 1 percig.
Tegyék rá a felszeletelt pulykamellet, és pirítsák további kb. 5 percig.
Majd adják hozzá a dijoni mustárt, a curryt, a cayenne-i borsot és a koriandert. Fakanállal keverjék össze, majd pirítsák további 2 percig.
Tegyék a serpenyőbe a csicseriborsót és a paradicsomot, keverjék meg, és öntsék rá az alaplevet.
Ezután főzzék a ragut 15 percig közepes lángon.
A kész ragut ízesítsék sóval, borssal, és 4 tányérra szétosztva rizzsel vagy teljes kiőrlésű tésztával tálalják.
*A cayenne-i bors cayenne-i paprikából készül. A chilipaprikához hasonlít, és nemcsak a konyhában használatos, hanem érgörcs és trombózis gyógyításában is.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Hihetetlenül jó és egészséges! Biztosan rendszeresen fogok főzni. 👍
Automatikus fordítás
kiváló recept
Automatikus fordítás