KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Tisztítsa meg a rákokat. A fejet és a páncélt tegye félre.

2

Serpenyőben, 1 evőkanál repceolajon pirítsa meg a rákokat és a szeletelt fokhagymát, majd tegye félre.

3

Nyeles edényben melegítsen meg egy kiskanál repceolajat. Tegye rá a rákok fejét és páncélját. Fakanállal enyhén zúzza össze, majd öntsön rá vizet (150ml).

4

Kis lángon főzze 10 percig, majd szűrje le egy tálkába és tegye félre.

5

A fokhagymás rákot tegye vissza a serpenyőbe. Adja hozzá a cukorborsót és a karfiolt, majd pirítsa meg.

6

Ezután szórja meg curryvel és öntse rá a rákpáncélos alaplevet. Sűrítse a felére (kb. 10 perc).

7

Majd öntse rá a tejszínt, tegye bele a többi fűszert, a citromlevet és a citromhéjat. A raguhoz legjobban a rizs illik.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

x89syxsw6r@privaterelay.appleid.com
27. január 2022

Stáňa Knapová
22. január 2022

Luciaš Vágnerová
21. január 2022

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit