KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 218 kcal
  • 24 g fehérje
  • 10 g zsír
  • 8 g szénhidrát

Hatékony és biztonságos étrend-kiegészítő a 100%-os napi tápanyag felszívódáshoz

  • Segíti a regenerálódást
  • Migrénoldó
  • Több mint ezer hozzászólás
További információ

Összetevők

4 adag

A magnézium-biszglicinát kitűnik hatékony felszívódásával és biohozzáférhetőségével

  • Elsőosztályú piaci termék
  • Elbánik a fáradtsággal
  • Görcsoldó
További információ
banner image

Elkészítés

1

Tisztítsa meg a rákokat. A fejet és a páncélt tegye félre.

2

Serpenyőben, 1 evőkanál napraforgón pirítsa meg a rákokat és a szeletelt fokhagymát, majd tegye félre.

3

Nyeles edényben melegítsen meg egy kiskanál napraforgóolajat. Tegye rá a rákok fejét és páncélját. Fakanállal enyhén zúzza össze, majd öntsön rá vizet (150ml).

4

Kis lángon főzze 10 percig, majd szűrje le egy tálkába és tegye félre.

5

A fokhagymás rákot tegye vissza a serpenyőbe. Adja hozzá a cukorborsót és a karfiolt, majd pirítsa meg.

6

Ezután szórja meg curryvel és öntse rá a rákpáncélos alaplevet. Sűrítse a felére (kb. 10 perc).

7

Majd öntse rá a tejszínt, tegye bele a többi fűszert, a citromlevet és a citromhéjat. A raguhoz legjobban a rizs illik.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Zuzak07
27. március 2024

máshogy néz ki, mint a képen, talán mert leegyszerűsítettem kész garnélával, de finom

Automatikus fordítás

Bianca Sala
17. január 2024

Értékelések_1473362
David Řezníček
08. április 2023

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit