KeresésKeresésoznámeníBejelentésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Serpenyőben melegítsen meg 2 evőkanál olivaolajat, és közepes lángon dinsztelje meg rajta a mogyoróhagymát.

2

Tegye rá a rizst, és továbbra is közepes lángon pirítsa, amíg üveges lesz. Majd merőkanállal fokozatosan adagolja hozzá az alaplevet. Ha a rizs beszívja az alaplevet, mindig adjon hozzá újabb adagot. Addig járjon el így, amíg a rizs megfő. (Ha elfogy az alaplé, vizet is lehet hozzá adni).

3

Keverje a rizshez a kakukkfüvet, a rozmaringot, a petrezselyemlevelet, és sózza, borsozza meg.

4

Egy másik serpenyőben melegítse meg a másik 2 evőkanál olajat. Tegye rá a fokhagymát és a garnélarákot, majd süsse 5 percig közepes lángon.

5

Tegye a rákot a kész rizsbe és csöpögtessen rá citromlevet.

6

Ossza a rizottót 4 felé és máris tálalhatja.

TIPP
Tálalás előtt a rizottót friss kaporlevéllel díszítheti.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

PGali
09. szeptember 2023

Nagyon jó. Illatos. Petrezselymet nem tettem bele, de finom. És nagyon egyszerű ❤️

Automatikus fordítás

Zuzana Hlavičková
06. július 2023

Nagyon jó 👌🏻

Automatikus fordítás

David Řezníček
08. április 2023

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit