
Teljes készlet Jókat eszünk

Serpenyőben melegítsen meg 2 evőkanál olivaolajat, és közepes lángon dinsztelje meg rajta a mogyoróhagymát.
Tegye rá a rizst, és továbbra is közepes lángon pirítsa, amíg üveges lesz. Majd merőkanállal fokozatosan adagolja hozzá az alaplevet. Ha a rizs beszívja az alaplevet, mindig adjon hozzá újabb adagot. Addig járjon el így, amíg a rizs megfő. (Ha elfogy az alaplé, vizet is lehet hozzá adni).
Keverje a rizshez a kakukkfüvet, a rozmaringot, a petrezselyemlevelet, és sózza, borsozza meg.
Egy másik serpenyőben melegítse meg a másik 2 evőkanál olajat. Tegye rá a fokhagymát és a garnélarákot, majd süsse 5 percig közepes lángon.
Tegye a rákot a kész rizsbe és csöpögtessen rá citromlevet.
Ossza a rizottót 4 felé és máris tálalhatja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Nagyon jó 😋
Automatikus fordítás cseh nyelvről
Túl sok fűszer, de egyébként jó.
Automatikus fordítás cseh nyelvről