
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Főzze a tésztát egy fazék forró sós vízben a csomagoláson feltűntetett ideig.
Ezalatt egy serpenyőben melegítse meg az olivaolajat a vajjal együtt.
Tegye a serpenyőbe a reszelt fokhagymát, és az apróra vágott hagymát, majd dinsztelje közepes lángon 2–3 percig.
Ezután tegye a serpenyőbe a majorannát, a kakukkfüvet és a felszeletelt gombát, majd pirítsa közepes lángon 5–6 percig.
Majd sózza, borsozza meg, adja hozzá az alaplevet a borecettel és főzze további 5–6 percig.
Végül öntse rá a szójatejszínt, állítsa nagyra a lángot, és főzze további 1–2 percig.
A kész mártást ossza szét 4 tányérba és főtt tésztával együtt tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Nagyon finom 👌
Automatikus fordítás