KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Főzze a tésztát egy fazék forró sós vízben a csomagoláson feltűntetett ideig.

2

Ezalatt egy serpenyőben melegítse meg az olivaolajat a vajjal együtt.

3

Tegye a serpenyőbe a reszelt fokhagymát, és az apróra vágott hagymát, majd dinsztelje közepes lángon 2–3 percig.

4

Ezután tegye a serpenyőbe a majorannát, a kakukkfüvet és a felszeletelt gombát, majd pirítsa közepes lángon 5–6 percig.

5

Majd sózza, borsozza meg, adja hozzá az alaplevet a borecettel és főzze további 5–6 percig.

6

Végül öntse rá a szójatejszínt, állítsa nagyra a lángot, és főzze további 1–2 percig.

7

A kész mártást ossza szét 4 tányérba és főtt tésztával együtt tálalja.

TIPP
A gombamártás a tésztán kívül nagyszerűen illik a marhahúshoz vagy a csirkehúshoz.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Jitka Iranová
26. május 2021

Maruška Pecková
05. május 2021

Endiik
17. április 2021

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit