KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

A vékonyra szeletelt fokhagymát pirítsa meg repceolajon (kb. 5 perc).

2

Öntse le a gombáról a vizet, és tegye a gombát a fokhagymára. Majd sózza meg, és szórja rá a majorannát.

3

Süsse még 5 percig, majd öntse rá a zöldség alaplét.

4

Szórja rá a bulgurt, és fedő alatt főzze kb. 20 percig.

5

Főzéskor ellenőrizze, hogy a bulgur ne kapjon oda – ha mégis odakap, önstön rá egy kis vizet.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

MV11
25. augusztus 2022

Nagyon jó. Köretként fogyasztottuk a hús mellé. Javasoljuk, hogy próbálja ki.

Automatikus fordítás cseh nyelvről

janalovarenataseznamcz
13. augusztus 2022

Zuzi Kamišová
26. február 2022

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit