KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 521 kcal
  • 15 g fehérje
  • 17 g zsír
  • 79 g szénhidrát

Tegye élettelivé a bőrét, legyen újra magabiztos! Fogadjunk a kollagénre

  • Ragyogó bőr
  • Gyönyörű haj
  • Egészséges ízületek
További információ

Összetevők

2 adag

Természetesen társul az egészséghez és a kényelemhez – Reishi

  • Támogassa immunrendszerét
  • Óvja a szívét
  • Csökkentse a stresszt
További információ
banner image

Elkészítés

1

A vékonyra szeletelt fokhagymát pirítsa meg repceolajon (kb. 5 perc).

2

Öntse le a gombáról a vizet, és tegye a gombát a fokhagymára. Majd sózza meg, és szórja rá a majorannát.

3

Süsse még 5 percig, majd öntse rá a zöldség alaplét.

4

Szórja rá a bulgurt, és fedő alatt főzze kb. 20 percig.

5

Főzéskor ellenőrizze, hogy a bulgur ne kapjon oda – ha mégis odakap, önstön rá egy kis vizet.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Tereza Smolikova
04. október 2023

egyszerű, de finom recept

Automatikus fordítás

7dn6b85hnkprivaterelayappleidcom
07. augusztus 2023

Finom, gyors és egyszerű!⭐️

Automatikus fordítás

Értékelések_1436955
sonakucerovaaaaaseznamcz
22. május 2023

Egyáltalán nem szerettem a bulgurt, de most látom, hogy azért, mert egyszerűen nem tudtam megfőzni, és főleg nem volt jó receptem. Ez a recept teljesen egyszerű és TOP!!! 😍🤩🙏

Automatikus fordítás

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit