KeresésKeresésoznámeníBejelentésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

A vékonyra szeletelt fokhagymát pirítsa meg repceolajon (kb. 5 perc).

2

Öntse le a gombáról a vizet, és tegye a gombát a fokhagymára. Majd sózza meg, és szórja rá a majorannát.

3

Süsse még 5 percig, majd öntse rá a zöldség alaplét.

4

Szórja rá a bulgurt, és fedő alatt főzze kb. 20 percig.

5

Főzéskor ellenőrizze, hogy a bulgur ne kapjon oda – ha mégis odakap, önstön rá egy kis vizet.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Mishke Suchá
30. december 2022

...

Automatikus fordítás cseh nyelvről

linotte
12. december 2022

MV11
25. augusztus 2022

Nagyon jó. Köretként fogyasztottuk a hús mellé. Javasoljuk, hogy próbálja ki.

Automatikus fordítás cseh nyelvről

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit