![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
Serpenyőben melegítse meg a napraforgóolajat, tegye rá a gombát, majd pirítsa 3 percig.
Ezután tegye hozzá a kakukkfüvet, az oregánót és a felszeletelt fokhagymát, majd pirítsa még 1 percig.
Öntsön rá kb. 150 ml zöldség alaplevet és a citromlevet, majd sózza, borsozza meg. Kb. 5 percig hagyja főni.
Egy másik fazékban forralja fel a maradék alaplevet (1500 ml) és a tejet.
Majd szórja bele a polentát és állandó kevergetés mellett főzze 4 percig.
Keverje hozzá az apróra reszelt mozzarellát, majd vegye le az edényt a tűzről.
A polentát ossza 4 tálkába, és mindegyikre tegye a gombás keverék 1/4 részét.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Itt parmezánnal javítottam a mezőnyt, kiváló volt.
Automatikus fordítás
A recept senkit nem érdekelt a családban, az egyes hozzávalókat otthon rendesen megesszük, de ezzel a kombinációval biztosan nem főzök többet.
Automatikus fordítás
Most fejeztem be a főzést és nagyon élveztem, biztosan a kedvenc ételeim közé fogom tenni👍
Automatikus fordítás