KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 473 kcal
  • 16 g fehérje
  • 10 g zsír
  • 81 g szénhidrát

Bánjon el a fáradtsággal és a kimerültséggel! Próbálja a magnéziumot

  • Egész napra ellát energiával
  • Ellazít
  • Erősíti az izmokat és a csontokat
További információ

Összetevők

4 adag

Pecsétviaszgomba - revitalizál, relaxál, egyensúlyt ad

  • Elég a fáradtságból
  • Egészséges máj
  • Hagyományos kínai gyógyászat
További információ
banner image

Elkészítés

1

A megmosott krumplit héjában tegyék egy fazék vízbe és főzzék puhára (kb. 45 perc).

2

Serpenyőben, a tisztított vajon pirítsák meg közepes lángon a szeletekre vágott gombát (kb. 10 perc).

3

Majd öntsék a serpenyőbe a tejjel összekevert keményítőt, és főzzék további 5 percig. Ezután szórják meg rozmaringgal, és vegyék le a lángról.

4

A megfőtt krumplit hámozzák meg, tegyék a mixerbe a tojással együtt, majd turmixolják finomra.

5

A kikevert krumplit tegyék tálba, és dolgozzák össze a liszttel, sóval, borssal.

6

Lisztezzék be a munkalapot, és a tésztából formázzanak kisebb lepényeket.

7

A lepényeket süssék meg a serpenyőben közepes lángon, 2 evőkanál olívaolajon, 4 percig oldalanként.

8

A kész krumplis lepényt tálalják sült gombával. A krumplis lepényt önmagában is kínálhatják, például leveshez, vagy édességként lekvárral.

TIPP
A kész krumplis lepényt hintsék meg szeletelt petrezselyemlevéllel. Ha nincs otthon friss gomba, használhatnak szárított gombát is, ha legalább egy órával előtte vízbe vagy tejbe áztatják.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

EK123
08. október 2021

Michaela Krotká
22. június 2020

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit