
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Először egy nagyobb fazékban melegítsen meg 2 evőkanál napraforgóolajat.
Ha felforrósodott az olaj, tegye rá az apróra vágott hagymát, és dinsztelje 4–5 percig közepes lángon.
Tegye rá a kockára vágott krumplit, a felnegyedelt gombát, az apróra vágott fokhagymát és az őrölt köményt, és dinsztelje 5–6 percig közepes lángon. Majd tegye rá az őrölt paprikát, és a paradicsompürét. Keverje össze és dinsztelje még 2 percig.
Ezután öntsön a fazékba 500 ml zöldség alaplevet, és sózza, borsozza meg. A fazekat fedje le fedővel, és főzze a keveréket 15–17 percig közepes lángon, hogy a krumpli megpuhuljon.
Ha megpuhult a krumpli, öntsön a fazékba 100 ml tejfölt, majd tegye bele a csicseriborsót. A keveréket még 4 percig főzze közepes lángon, fedő nélkül.
Ha kész a leves, zárja el a gázt, ossza szét a levest 4 tányérba, szórja meg apróra vágott friss metélőhagymával, úgy tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Nagyon ajánlom a recept kipróbálását. Nagyon boldoggá tett minket, nagyon élveztük.
Automatikus fordítás
A pörkölt tetszett. A paradicsompürét adom, fűszerezve. Az íze annál jobban kitűnt. 1-re értékelem.
Automatikus fordítás