KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Először egy nagyobb fazékban melegítsen meg 2 evőkanál napraforgóolajat.

2

Ha felforrósodott az olaj, tegye rá az apróra vágott hagymát, és dinsztelje 4–5 percig közepes lángon.

3

Tegye rá a kockára vágott krumplit, a felnegyedelt gombát, az apróra vágott fokhagymát és az őrölt köményt, és dinsztelje 5–6 percig közepes lángon. Majd tegye rá az őrölt paprikát, és a paradicsompürét. Keverje össze és dinsztelje még 2 percig.

4

Ezután öntsön a fazékba 500 ml zöldség alaplevet, és sózza, borsozza meg. A fazekat fedje le fedővel, és főzze a keveréket 15–17 percig közepes lángon, hogy a krumpli megpuhuljon.

5

Ha megpuhult a krumpli, öntsön a fazékba 100 ml tejfölt, majd tegye bele a csicseriborsót. A keveréket még 4 percig főzze közepes lángon, fedő nélkül.

6

Ha kész a leves, zárja el a gázt, ossza szét a levest 4 tányérba, szórja meg apróra vágott friss metélőhagymával, úgy tálalja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Adéla Dubová
05. március 2024

Anna Zborníková
08. március 2023

.

Automatikus fordítás

Brožovi
01. február 2023

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit