Gyömbéres csirke vadrizzsel
- 65 perc
- 36 perc
- Könnyű
- 4 adag
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 498 kcal
- 36 g fehérje
- 20 g zsír
- 43 g szénhidrát
Összetevők
Elkészítés
A gyömbért reszeljék finomra, a húst vágják kockára, és tegyék egy tálba az olajjal, sóval, borssal és curryvel együtt. Keverjék össze, majd legalább 1 órára tegyék a hűtőbe.
A rizst sós vízben főzzék puhára a csomagoláson felüntetett útmutató szerint (kb. 20-25 perc).
Egy nagyobb serpenyőben tisztított vajon süssék puhára a csirkedarabokat, kb. 7 percig, közepes lángon.
Majd öntsék rá a kókusztejszínt, és főzzék további 4 percig. A kész ragut osszák szét négy tányérba és főtt vadrizzsel tálalják.
* A kókusztejszín a hagyományos tejszín növényi változata. Elsősorban thai ételekhez illik.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
szuper finom 😋
Automatikus fordítás
A recept kiváló, csak sehol nem találtam indiai rizst. Tud valaki tanácsot adni, hogy hol lehet beszerezni?
Automatikus fordítás
Nagy
Automatikus fordítás