
Teljes készlet Jókat eszünk

A pirospaprikát mossa meg és vágja rövid csíkokra. A hagymát vágja apróra, a fokhagymát pedig vékony szeletekre.
Egy nagyobbb méretű, öblösebb serpenyőben melegítsen meg 1 evőkanál napraforgóolajat, tegye hozzá a szeletelt paprikát, a hagymát, a fokhagymát az őrölt édespaprikát és a kayenne borsot, majd az egészet pirítsa kb. 3 percig takarék lángon.
Tegye hozzá a darált marhahúst, állítsa közepesre a lángot, majd állandó kevergetés mellett süsse kb. 15 percig.
Öntse a serpenyőbe az alaplevet, tegye hozzá a konzerv paradicsom szeleteket, az előfőzött babot, a sót és a borsot. Majd állítsa takarékra a lángot, fedje le a serpenyőt, és gyakori kevergetés mellett 20 percig főzze.
Amíg fő a hús, egy lábasban főzze meg a basmati rizst, a csomagoláson található leírás szerint. (a fehér basmati rizst általában kb. 10–15 percig kell főzni lefedve, kis lángon, 1,5–2-szer annyi sós vízben).
A serpenyőben elkészült chili con carne-t korianderes főtt rizzsel tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
barna rizs, paradicsom helyett házi szószt adtam ketchuppal. finom lett!!!
Automatikus fordítás lengyel nyelvről
nagyon jó volt
Automatikus fordítás német nyelvről
Nagy
Automatikus fordítás cseh nyelvről