KeresésKeresésoznámeníBejelentésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

A pirospaprikát mossa meg és vágja rövid csíkokra. A hagymát vágja apróra, a fokhagymát pedig vékony szeletekre.

2

Egy nagyobbb méretű, öblösebb serpenyőben melegítsen meg 1 evőkanál repceolajat, tegye hozzá a szeletelt paprikát, a hagymát, a fokhagymát az őrölt édespaprikát és a kayenne borsot, majd az egészet pirítsa kb. 3 percig takarék lángon.

3

Tegye hozzá a darált marhahúst, állítsa közepesre a lángot, majd állandó kevergetés mellett süsse kb. 15 percig.

4

Öntse a serpenyőbe az alaplevet, tegye hozzá a konzerv paradicsom szeleteket, az előfőzött babot, a sót és a borsot. Majd állítsa takarékra a lángot, fedje le a serpenyőt, és gyakori kevergetés mellett 20 percig főzze.

5

Amíg fő a hús, egy lábasban főzze meg a basmati rizst, a csomagoláson található leírás szerint. (a fehér basmati rizst általában kb. 10–15 percig kell főzni lefedve, kis lángon, 1,5–2-szer annyi sós vízben).

6

A serpenyőben elkészült chili con carne-t korianderes főtt rizzsel tálalja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Gabriela Muchová
05. február 2023

Nagy

Automatikus fordítás cseh nyelvről

Katka Bartošová
31. január 2023

Könnyű és finom.

Automatikus fordítás cseh nyelvről

Aneta Nováková
04. január 2023

könnyű, nagyon finom, az első chili con carne-m, és elsőrangú volt

Automatikus fordítás cseh nyelvről

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit