
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Vegye ki a tonhalat a konzervdobozból, öntse le a levét, és tegye egy tálkába.
Tegye hozzá a félzsíros tehéntúrót, pár csöpp citromlevet, sót és borsot ízlés szerint, majd keverje össze az egészet.
Az uborkát és az avokádót vágja vékony szeletekre, a salátaleveleket kisebb darabokra.
A krémet ossza szét 2 szelet toast kenyérre.
A krémre helyezze rá az avokádót, az uborkát és a saláta leveleket, fedje le őket a másik 2 szelet toast kenyérrel, és máris tálalhatja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Remek ebéd, dobozba teszem és a kedvencekhez adom. Túró helyett 0%-os zsírtartalmú görög joghurtot használtam és paradicsomot tettem hozzá. Nahát!
Automatikus fordítás