KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Vegye ki a tonhalat a konzervdobozból, öntse le a levét, és tegye egy tálkába.

2

Tegye hozzá a félzsíros tehéntúrót, pár csöpp citromlevet, sót és borsot ízlés szerint, majd keverje össze az egészet.

3

Az uborkát és az avokádót vágja vékony szeletekre, a salátaleveleket kisebb darabokra.

4

A krémet ossza szét 2 szelet toast kenyérre.

5

A krémre helyezze rá az avokádót, az uborkát és a saláta leveleket, fedje le őket a másik 2 szelet toast kenyérrel, és máris tálalhatja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Amelli bous
30. május 2022

Remek ebéd, dobozba teszem és a kedvencekhez adom. Túró helyett 0%-os zsírtartalmú görög joghurtot használtam és paradicsomot tettem hozzá. Nahát!

Automatikus fordítás cseh nyelvről

Értékelések_1180656
miklal1
01. február 2022

Tereza Králíková
17. augusztus 2021

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit