![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
Vegye ki a tonhalat a konzervdobozból, öntse le a levét, és tegye egy tálkába.
Tegye hozzá a félzsíros tehéntúrót, pár csöpp citromlevet, sót és borsot ízlés szerint, majd keverje össze az egészet.
Az uborkát és az avokádót vágja vékony szeletekre, a salátaleveleket kisebb darabokra.
A krémet ossza szét 2 szelet toast kenyérre.
A krémre helyezze rá az avokádót, az uborkát és a saláta leveleket, fedje le őket a másik 2 szelet toast kenyérrel, és máris tálalhatja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Remek ebéd, dobozba teszem és a kedvencekhez adom. Túró helyett 0%-os zsírtartalmú görög joghurtot használtam és paradicsomot tettem hozzá. Nahát!
Automatikus fordítás