
Jókat eszünk és ízlik nekünk

Teljes készlet Jókat eszünk

Egy tiszta karfiol felét bontsa szét a rózsáira, a másik felét reszelje durvára.
A hagymát vágja apróra, majd 2 evőkanál olivaolajon serpenyőben dinsztelje meg. Tegye rá az áttört fokhagymát, és még egy kicsit dinsztelje.
Ezután tegye rá a rövid csíkokra vágott csirkemellet, és takarék lángon süsse meg.
Majd tegye a serpenyőbe a reszelt karfiolt, öntse rá az alaplevet, és lefedve párolja.
Ha az alaplé beivódott, ellenőrizze, hogy a karfiol megfőtt-e. Ha még nem, öntsön hozzá egy kis vizet, és párolja tovább.
Ezután tegye a serpenyőbe a karfiolrózsákat, a kurkumát és a curryt, végül öntse rá a kókusztejet.
10 percig hagyja főni, majd ízesítse sóval, borssal.
Főtt rizzsel vagy kenyérlepénnyel tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
nagyon finom. Csirkemell helyett pulykát használtam és a curry mellé római köményt is tettem bele. kiváló
Automatikus fordítás szlovák nyelvről
.
Automatikus fordítás cseh nyelvről