Kókusztejes, karfiolos csirkeragu
- 10 perc
- 25 perc
- Közepesen nehéz
- 2 adag
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 450 kcal
- 30 g fehérje
- 27 g zsír
- 20 g szénhidrát
Összetevők
Címkék
Elkészítés
Egy tiszta karfiol felét bontsa szét a rózsáira, a másik felét reszelje durvára.
A hagymát vágja apróra, majd 2 evőkanál olivaolajon serpenyőben dinsztelje meg. Tegye rá az áttört fokhagymát, és még egy kicsit dinsztelje.
Ezután tegye rá a rövid csíkokra vágott csirkemellet, és takarék lángon süsse meg.
Majd tegye a serpenyőbe a reszelt karfiolt, öntse rá az alaplevet, és lefedve párolja.
Ha az alaplé beivódott, ellenőrizze, hogy a karfiol megfőtt-e. Ha még nem, öntsön hozzá egy kis vizet, és párolja tovább.
Ezután tegye a serpenyőbe a karfiolrózsákat, a kurkumát és a curryt, végül öntse rá a kókusztejet.
10 percig hagyja főni, majd ízesítse sóval, borssal.
Főtt rizzsel vagy kenyérlepénnyel tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
nagyon finom recept..
Automatikus fordítás
Ez a recept finom. Gyakran főzök.
Automatikus fordítás
Nagyon tetszett nekünk
Automatikus fordítás