Kurkumás-kókusztejes csirkeragu
- 15 perc
- 30 perc
- Könnyű
- 4 adag
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 384 kcal
- 26 g fehérje
- 26 g zsír
- 10 g szénhidrát
Összetevők
Címkék
Elkészítés
Vágja kis csíkokra a csirkemellet. A sárgarépát hámozza meg, és vágja karikára. A hagymát vágja apróra, a fokhagymát pedig törje át.
Mélyebb serpenyőben melegítsen meg egy evőkanál olivaolajat, tegye rá az apróra vágott hagymát, és közepes lángon pirítsa 2 percig.
Tegye a serpenyőbe a karfiolrózsákat, a karikára vágott répát, és süsse még 5 percig.
Ezután tegye a serpenyőbe az áttört fokhagymát, a kurkumát, a curryt, majd öntse rá a levesalapot. Fedje le a serpenyőt, és kb.10 percig hagyja közepes lángon párolódni a keveréket.
Eközben készítsen elő egy másik serpenyőt, melegítsen meg benne 1 evőkanál olivaolajat, tegye hozzá a felszeletelt csirkehúst, és süsse kb. 10 percig közepes lángon.
A sült csirkehúst tegye át a zöldségre, öntsön rá kókusztejet, tegye hozzá a zöldbabot, és 5-10 percig még hagyja közepes lángon, hogy az egész átsüljön.
A kész csirkeragut ossza négy adagra, és tetszés szerint ízesítse sóval, borssal, majd tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Szuper ízek. Gyorsan készen van