KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Vágja kis csíkokra a csirkemellet. A sárgarépát hámozza meg, és vágja karikára. A hagymát vágja apróra, a fokhagymát pedig törje át.

2

Mélyebb serpenyőben melegítsen meg egy evőkanál olivaolajat, tegye rá az apróra vágott hagymát, és közepes lángon pirítsa 2 percig.

3

Tegye a serpenyőbe a karfiolrózsákat, a karikára vágott répát, és süsse még 5 percig.

4

Ezután tegye a serpenyőbe az áttört fokhagymát, a kurkumát, a curryt, majd öntse rá a levesalapot. Fedje le a serpenyőt, és kb.10 percig hagyja közepes lángon párolódni a keveréket.

5

Eközben készítsen elő egy másik serpenyőt, melegítsen meg benne 1 evőkanál olivaolajat, tegye hozzá a felszeletelt csirkehúst, és süsse kb. 10 percig közepes lángon.

6

A sült csirkehúst tegye át a zöldségre, öntsön rá kókusztejet, tegye hozzá a zöldbabot, és 5-10 percig még hagyja közepes lángon, hogy az egész átsüljön.

7

A kész csirkeragut ossza négy adagra, és tetszés szerint ízesítse sóval, borssal, majd tálalja.

TIPP
A csirkeragut legjobb rizzsel vagy teljes kiőrlésű tésztával köríteni.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Tereza Pokorová
31. január 2024

Fenomenális recept!

Automatikus fordítás

Renata Dandová
23. január 2024

Jana Chválová
13. október 2023

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit