
Teljes készlet Jókat eszünk

Vágja kis csíkokra a csirkemellet. A sárgarépát hámozza meg, és vágja karikára. A hagymát vágja apróra, a fokhagymát pedig törje át.
Mélyebb serpenyőben melegítsen meg egy evőkanál olivaolajat, tegye rá az apróra vágott hagymát, és közepes lángon pirítsa 2 percig.
Tegye a serpenyőbe a karfiolrózsákat, a karikára vágott répát, és süsse még 5 percig.
Ezután tegye a serpenyőbe az áttört fokhagymát, a kurkumát, a curryt, majd öntse rá a levesalapot. Fedje le a serpenyőt, és kb.10 percig hagyja közepes lángon párolódni a keveréket.
Eközben készítsen elő egy másik serpenyőt, melegítsen meg benne 1 evőkanál olivaolajat, tegye hozzá a felszeletelt csirkehúst, és süsse kb. 10 percig közepes lángon.
A sült csirkehúst tegye át a zöldségre, öntsön rá kókusztejet, tegye hozzá a zöldbabot, és 5-10 percig még hagyja közepes lángon, hogy az egész átsüljön.
A kész csirkeragut ossza négy adagra, és tetszés szerint ízesítse sóval, borssal, majd tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Nem jó
Automatikus fordítás lengyel nyelvről
Finom, egyszerű és gyorsan elkészíthető
Nahát! Nagyon egyszerű, gyors étel, egy csipetnyi chilivel tökéletes!
Automatikus fordítás cseh nyelvről