KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

A burgonyát hámozzák meg, főzzék puhára forró, sós vízben, kis lángon, kb. 15 percig.

2

Amíg fő a krumpli, készítsék el a pácot: keverjék össze az olívaolajat, a narancs levét, a citrom levét, a kakukkfüvet, a sót és a borsot.

3

A megtisztított gombát tegyék a pácba, fedjék le a tálat, és kb. 20 percig hagyják állni.

4

Amíg a gomba pácolódik, készítsék el a mártást. Hámozzák meg az avokádót, szedjék ki a magját, vágják kockára, tegyék tálba, és villával nyomkodják össze. Törjék át a fokhagymát, tegyék azt is a tálba, majd tegyék hozzá az olívaolajat, a fél citrom levét és az újhagymát. A mártást keverjék össze, ízesítsék sóval, borssal.

5

Vegyék ki a gombát a pácból, és tapadásmentes serpenyőben pirítsák közepes lángon mindkét oldalról kb. 4 percig.

6

A megfőtt krumplit keverjék össze a ghível és a petrezselyemlevéllel.

7

A pirított gombát vágják szeletekre, öntsék rá a mártást, és a kész burgonyával tálalják.

TIPP
A portobello csiperkegombát egy kis olívaolajjal megkenve grillrácson is megsüthetik.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

i6m7dhr569@privaterelay.appleid.com
12. január 2022

Joginek2
02. október 2021

Veronika Mičulková
26. augusztus 2021

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit