
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Vágja a hagymát kockára, a paradicsomot vékony szeletekre.
A csirkemellet szeletelje apró darabokra. Sózza, borsozza meg, tegyen hozzá kakukkfüvet és keverje össze.
Serpenyőben melegítse meg az olivaolajat, majd a csirkemellet a hagymával együtt pirítsa kb. 7–10 percig közepes lángon. Ezután tegye rá a vékonyra szeletelt paradicsomot, és vegye le a tűzről a serpenyőt.
A tortilla egyik felére reszelje vagy tépkedje rá a mozzarellát, tegye rá a hagymás, paradicsomos csirkét, majd fedje le a tortilla másik felével.
Tiszta serpenyőben, közepes lángon süsse 2-2 percig a tortilla két oldalát.
Úgyanígy járjon el a másik tortillával.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Finom. A pirítást a grilllappal ellátott kenyérsütőre hagytam és sütőpapírral kibéleltem a könnyebb kezelhetőség érdekében.
Automatikus fordítás
Remek recept, mocarella helyett halumi sajtot használtam
Automatikus fordítás