![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
Vágja a hagymát kockára, a paradicsomot vékony szeletekre.
A csirkemellet szeletelje apró darabokra. Sózza, borsozza meg, tegyen hozzá kakukkfüvet és keverje össze.
Serpenyőben melegítse meg az olivaolajat, majd a csirkemellet a hagymával együtt pirítsa kb. 7–10 percig közepes lángon. Ezután tegye rá a vékonyra szeletelt paradicsomot, és vegye le a tűzről a serpenyőt.
A tortilla egyik felére reszelje vagy tépkedje rá a mozzarellát, tegye rá a hagymás, paradicsomos csirkét, majd fedje le a tortilla másik felével.
Tiszta serpenyőben, közepes lángon süsse 2-2 percig a tortilla két oldalát.
Úgyanígy járjon el a másik tortillával.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Nagyon jó, kicsit rosszabb manipuláció a tortillával a serpenyőben, de megtanulható.
Automatikus fordítás